elinjosefine

Alla inlägg under april 2017

Av Elin - 21 april 2017 17:29

Det märks att kroppen inte är så speciellt bra just nu. Helt slut efter dagens stärstädning och dessutom har jag fått en vagel i ögat på de, men nu är det gjort iaf. Älskar när lägenheten är ren inför helgen.
Tvättat två maskiner, dammat, dammsugat, städat toaletten, ristat mattorna och slutligen bytt handdukar. Nu tar jag helg! Trevlig fredag på er.

Av Elin - 21 april 2017 13:52

Har varit dåligt med inlägg på bloggen denna veckan.
Igår spenderades dagen på förskolan iaf. Tänkte därefter tränat men mådde inget vidare då jag blivit förkyld, hostig och halvfebrig så fick helt enkelt bli en vilodag igår. Körde istället inom michan och pratade lite innan bilen rullade hemåt igen.
På kvällen väntades pinchos med Erica och Elin. Och trots förkylning och att jag knappt kände nån smak, så blev det en mysig kväll!

Idag är det fredag, älskade fredag och jag mår bättre. Men fortfarande förkyld och lite halv hängig så blir till att vila idag också så jag är helt återställd inför helgen och nästa vecka. Istället ska jag hem direkt efter praktiken och städa innan Emil kommer hem från jobbet och fredagsmys väntar. Äntligen!!
Dessutom har vi fem månader idag så blir kanske nått glas bubbel för att fira, hihi! Jag älskar dig Emil!

Av Elin - 19 april 2017 18:13

Så var det onsdag, snart helg igen.

Dagen spenderades som alla andra dagar sen praktiken började, på förskolan. Fick även gjort min sista aktivitet för denna gången vilket gick bra.
Direkt efter praktiken körde jag o lämnade Elin innan jag begav mig till gymmet. Blev 40 minuter på crossen och avslutningsvis 20 blöta minuter på cyklen, så skönt!
Nu inväntar jag min favorit för en hemmakväll framför tvn, mys! Maten står även på spisen och kokar!

Av Elin - 18 april 2017 22:02

Igår måndag väntades som sagt ett gympass på mig och Emil när vi kom hem från Helsingborg. Körde på med 30 minuters PW på bandet o avslutade med lite rygg, göttepass!
På kvällen blev det grille i marbäck med hela familjen inklusive mormor och morfar.
Vilken toppen avslutning på helg o påsk. Helsingör, hotellmys på världens bästa Viking, gympass med min favorit och grille.

Idag är det tisdag och jag har haft fullt upp.. helt jäkla slut.
Först planeringsdag på praktiken, därefter väntades 40 minuter på cyklen och avslutningsvis 20 minuters PW i uppförsbacke på gymmet.
Kvällen spenderades sedan i Oskarström då vi bla skulle köra lite skräp till tippen och sådär. Blev sedan lite kvällsmat och bus med med min älskade Lucas innan bilen rullade hemåt igen. Här hemma var mammi förbi en runda och hälsade på, så mysigt!
Nu väntas sängen bredvid Emil, underbart då jag saknat honom HELA dagen!

Av Elin - 17 april 2017 09:32

Från påskaftons egengjorda köttbullar till en solig söndag i Helsingör som avslutades med en natt på världens bästa Viking tillsammans med min favorit. 
Idag är den sista lediga dagen innan en ny vecka. Vaknade upp på hotellet och har precis fått i oss lite frukost nu. Strålande sol har vi också här i Helsingborg. Underbart!
Har haft en av de bästa påskhelgerna på väldigt väldigt länge!

Nu ska vi snart checka ut o ta tåget hem till lilla Halmstad igen. Där väntas bla ett gympass för vår del.

Av Elin - 15 april 2017 07:55

Godmorgon på er.
Bjuder på lite bilder från skärtorsdagen här nedanför. Blev en härligt kväll med ett gäng tjejer som avslutades med några timmars utgång och dans. Himla roligt och tack för en bra kväll!

Igår kickade jag och Emil igång dagen på gymmet tillsammans. Blev 30 minuters gång på bandet och avslutningsvis lite axlar. Skönt och slippa vakna upp bakis efter utgång, haha!
Väl hemma blev det frukost och fix innan vi begav oss mot Värnamo för lite påskfirande hos Emils moster. Blev en mysig eftermiddag.
På kvällen var vi bara hemma och njöt av ledigheten. Dessutom visade de Håkan konserten på tv!!

Idag är det påskafton och jag o Emil ska snart bege oss ut på en lång och skönt morgon PW innan frukost till och börja med!

Av Elin - 13 april 2017 17:51

Hej. Nu är det helg, LÅNGHELG dessutom!
Blev en tidig morgon på praktiken idag, detta resulterade såklart i en tidig hemgång också. Blev avsläppt av Elin strax innan 14, bytte då direkt om och begav mig till gymmet för 40 minuter på cyklen och 20 minuters gång i uppförsbacke. Väl hemma storstädade jag lägenheten lite snabbt och lätt innan jag hoppade in i duschen.
Efter lite snabb fix och kvällsmat sitter jag nu på tåget mot Falkenberg och Alexandra. Där väntas lite partaj kvällen till ära. Ska bli så kul!

Av Elin - 13 april 2017 08:38

Lite plugg på praktiken innan de väntas påskfest på förskolan, woho!

Presentation


Elin Möllerström, 22 år från sommarstaden Halmstad. Bor tillsammans med min fina sambo Emil och läser för tillfället till förskollärare på Campus i Varberg.
Här kommer ni mestadels få ta del av mitt träningsliv då jag älskar att träna.

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< April 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards